Categories
Protein Vægttab

Proteinkur – Komplet videnskabelig slankekur

Går du og drømmer om at tabe en masse kilo, men ved ikke helt hvordan det skal gribes an så kan vi glæde dig med at du her får en komplet guide til hvordan du får et vægttab med en proteinkur. Det er ikke unormalt at tabe sig mere end 10kg på 6 måneder på en proteinkur, og det er vel at mærke uden man føler sig sulten, og uden at man skal undvære godt kød mv. I bunden giver vi også et link til en komplet Ebog med lækre opskrifter lige til at downloade GRATIS!

Gratis proteinkur fra Ude og Hjemme, Arne Astrup

Baggrunden for proteinkuren

Proteinkuren er en diæt som er blevet videnskabelig dokumenteret på Institut for human ernæring på Københavns universitet og udgivet i blandt andet Ude og Hjemme hvor Arne Astrup (slankedoktoren) er skribent. Fordelen ved en proteinkur er primært at du får lov til at spise dig mæt modsat mange andre slankekure. Som med alle andre slankekure kræver det dog også en indsats hvis du vil opnå et varigt vægttab. Hvis du vil tabe dig endnu hurtigere kan du altid tælle kalorierne og skære endnu mere ned på dem, men så er der også risiko for at få lidt sultfornemmelse hvilket nemmere fører til at man opgiver proteinkuren og begynder at “snyde”.

Protein og vægttab går hånd i hånd – Derfor en proteinkur

Mange undrer sig over hvorfor protein skulle være særdeles godt at spise mere af hvis man gerne vil tabe sig. Der er 2 primære grunde til at protein hjælper med vægttab.

1. Protein mætter mere end kulhydrater og fedt. Ved at du føler dig mere mæt behøver du ikke spise så meget af hvert måltid. Derudover giver en øget mæthedsfornemmelse dig også styrken til at sige fra overfor søde sager, da du allerede er mæt.

2. En Proteinkur øger din forbrænding ganske naturligt. Hvis du spiser 100 kalorier protein øges din forbrænding med op til 30 kalorier. Fedt øger kun forbrændingen med 2kalorier og kulhydrater op til 10 kalorier.

Hvad skal jeg spise for at få mere protein i min proteinkur

Der er rigtig mange madvarer som har et højt indhold af protein. Så det er bare at kigge på indhold pr. 100g når du er ude at købe ind, og finde nogle produkter med et højt indhold af protein i forhold til kulhydrater og fedt.

De typiske fødevarer i en proteinkur består af alt slags magert kød (fisk, skaldyr, fjerkræ, , vildt, magert svinekød, magert oksekød o.s.v.). Derudover er mejeriprodukter også en rigtig god proteinkilde, sørg dog altid for at vælge de magre varianter f.eks. skummetmælk, minimælk, fedtfattige yougurter.

Hvis du er vegetar er det noget sværere at gå på en proteinkur, men der findes dog efterhånden en del proteinrige vegetar fødevarer. De mest almindelige kilder til protein fra planteriget er bønner og linser.

Skal jeg tage proteinpulver til proteinkuren

Nej der er ingen krav om at du skal tage ekstra proteinpulver for at følge kuren og tabe vægt. Det er dog en nem måde at få noget ekstra protein på hvis du ikke har tid til at lave de store forkromede måltider, og du vil derfor kunne overholde kuren de dage hvor du har for travlt til at forberede almindelig mad med højt proteinindhold.

Hvis du vælger at købe proteinpulver som et tilskud til din kur er der en del valg muligheder. Her kan du se et stort udvalg af godt og billigt proteinpulver.Og herunder er et par forslag til gode produkter:

Hvis du er vegetar kan du købe soja proteinpulver

Hvis du bare vil have noget godt og ikke betale ret meget så prøv dette billigt proteinpulver

Hvis du vil have det der smager bedst og opløses bedst så skal du købe whey protein – Hvis du er virkelig seriøs og vil betale lidt ekstra kan du vælge Whey Isolat

Nu er det bare at komme i gang – Men husk de generelle slankeråd!

Selv om du er på en proteinkur gælder stadig de samme generelle slankeråd som altid.

1) Husk at spise mange små måltider istedet for få store.

2) Drik masser af vand (2 – 3 liter)

3) Dyrk motion

4) Udskift dine vaner. Tag cyklen på arbejde hvis muligt, tag trapper istedet for elevator, gå lidt længere tur med hunden, drop frugt og slik inden sengetid osv.

Få endnu hurtigere og bedre resultater

Prøv den nye slankepille som er godkendt af EU til at have en slankende effekt. Forbedre dit vægttab op til 60%! Køb Konjak Glucomannan og brug sammen med din proteinkur.

Download komplet protein kur med opskrifter

PROTEINKUR – Den originale version fra Ude og Hjemme af Arne Astrup

Du skal bruge Adobe Reader (som findes på de fleste computere) for at åbne Ebogen.

 

 

 

6 replies on “Proteinkur – Komplet videnskabelig slankekur”

Glem ikke at 30% af kalorierne i protein bruges til at omdanne proteinet til energi. Det er værd at vide når man skal på slankekur 🙂

Ketty=> Så download bare den PDF fil som er ovenfor – den er gratis 🙂

Jeg mangler opskrifter til morgenmad, frokost og mellemmåltider i denne proteinkur, som ellers lyder lovende;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *